Skip links

Première videoclip ‘Uit de Bijlmer’ door jongeren uit Zuidoost

Première videoclip ‘Uit de Bijlmer’ door jongeren uit Zuidoost

Afgelopen zomervakantie hebben jongeren uit Amsterdam Zuidoost het jaarlijkse project ‘Zomerworkshops’ gevolgd en met succes afgesloten. De eindpresentatie hiervan vindt aanstaande zaterdag om 13.00 – 18.00u. plaats, eveneens op het Anton de Komplein in Zuidoost, tijdens de jaarlijkse Bewonersdag.

Bij de workshop muziek hebben de jongeren zelf nieuwe nummers geschreven en opgenomen in een professionele studio. Stichting Soul Rebel Movement, Stadsdeel Zuidoost, Kinderfonds Dappere Dodo en Bijlmer Style hebben besloten om bij de mooiste nummers een professionele  videoclip op te nemen. We trappen af met het nummer ‘Uit de Bijlmer’ van Sinjo, Osman, Quichon, Joey en Nigel. In het nummer rappen de jongeren over hun buurt. Het concept van de video is samen met de jongens bedacht. De videoclip is gemaakt door Caine Ruize.

Je kan de nieuwe videoclip ‘Uit de Bijlmer’ nu op YouTube bekijken. 

Het verder verspreiden van dit bericht wordt zeer gewaardeerd!

Leave a comment