Skip links

Zomerkamp

In de zomervakanties gaan niet alle kinderen op vakantie. Veel kinderen blijven thuis en hangen voor de grote gedeelte van de vakantie wat rond in hun buurt. Hierin brengt Stichting Soul Rebel Movement sinds 2011 een positieve verandering.

Stichting Soul Rebel Movement organiseert jaarlijks tijdens de zomervakantie workshops en activiteiten voor en met kinderen. De zomeractiviteiten worden jaarlijks in de zomermaanden juli en augustus georganiseerd en zijn bedoeld voor de thuisblijvers. Het doel is dat de kinderen tijdens de zomervakantie wekelijks zomeractiviteiten en workshops kunnen bijwonen en zo een positieve herinnering over te houden aan de zomervakantie. Vooral voor de kinderen die niet op vakantie gaan is dit een mooi alternatief. Als afsluiting wordt het resultaat van de workshops gepresenteerd tijdens een eindpresentatiefeest, dat tevens een leuke afsluiting van de zomervakantie is.

De workshops en activiteiten worden gegeven en begeleidt door professionele en ervaren mensen uit het vak. Tussen de workshops en activiteiten door kunnen de kinderen genieten van gratis drankjes en hapjes.

Leeftijd
6 t/m 9 jaar en 10 t/m 14 jaar

Om onze projecten te kunnen uitvoeren is uw financiële steun van groot belang.