Skip links

Albert Drent: Nachtmerrie Directeur van Kinderdagverblijf Het Hofnarretje in Amsterdam

Onder toezicht van Albert Drent werden  kinderen verkracht door Robert M. Toch mag hij kindercrèches blijven runnen. Madrefakker!

Ik las tot mijn grote verbazing een paar weken terug dat het nare type Albert Drent, directeur en eigenaar van het beschamende kinderdagverblijf Het Hofnarretje, zijn praktijken mag voortzetten en dat hij op zoek is naar een nieuwe crèche. Waar hij naar op zoek moet gaan is een gevangeniscel. Het is toch te gek voor woorden dat meneer na zo’n ernstige tekortkoming nog doodleuk verwacht dat wij hem nog toevertrouwen met onze kostbare kinderen? Het rapport van de commissie-Gunning moet je net als andere commissierapporten tussen de regels door lezen. Meneer nam bezorgde ouders niet serieus, beschermde Robert M. en bedreigde werknemers. Veel leed had ons bespaard kunnen blijven als deze man zijn werk had gedaan en zijn verantwoordelijkheid had genomen. Door zijn dubieuze acties is hij naar mijn inzien en volgens de feiten meer dan schuldig, hij is medeplichtig. 
Ik vraag me af wat voor onderzoek naar meneer Drent is verricht door het OM. Hoe is het mogelijk dat iemand in zo’n gevoelige maatschappelijke functie alle signalen kon negeren? Als iemand zijn kind verwaarloosd word het kind weggehaald, maar meneer mag gewoon zijn gangetje gaan, business as usual. Als hij niet verantwoordelijk is voor de toestanden  in zijn bedrijf wie is dan wel de verantwoordelijke? Politici, rechters of de ouders zelf? Moeten wij het heft in eigen handen gaan nemen?
Zo blijkt mensen, we zijn gepaaid, ge-aait en genaaid, want niemand is verantwoordelijk als onze kinderen worden verkracht op de crèche. We krijgen de visjes terwijl de haaien vrij rondlopen. Onze kinderen zijn hierbij vogelvrij verklaard. Ik zeg verkracht want het is wat het is, hou op met het gebruik van misbruik. Hoe kan je verschillende benamingen hebben voor dezelfde misdaad? Daar gaat de wet al de fout in. Geld misbruik je, niet het afnemen van een kinds onschuld. 
Ongelooflijk hoe politici met deze situatie omgaat. Ik kan die kill wel wurgen, ik word er helemaal panisch van. Ik hoop dat de ouders hem gaat boycotten. Ongelooflijk dat deze griezel zijn praktijk mag voortzetten. Misschien moeten de besluitnemers hun kinderen bij Albert Drent achterlaten voordat ze tot een ander oordeel zullen komen. Ik weet zeker als dit gruwelijke voorval in Wassenaar was gebeurd zou Albert Drent nooit meer baan krijgen, laat staan op dezelfde plaats. 
Ik wens de kinderen en de ouders die deze gruwelijke gebeurtenis hebben meegemaakt veel sterkte toe. Kinderen zijn de toekomst en ieder die hen kwaad wil doen hoort achter de tralies en niet op een kinderdagverblijf.

Leave a comment