Skip links

SRM Summer Workshops 2011 For The Youth & Venser Polder Festival

Stichting Soul Rebel Movement heeft in mei een aanvraag ingediend voor een project in Venserpolder (Amsterdam Zuidoost) en deze is goedgekeurd. We gaan verschillende workshops organiseren voor de jeugd in juli en augustus. De workshops bestaan uit: muziek, dans, poëzie en fotografie. De workshops worden verzorgd door Kno’Ledge Cesare & gastdocenten (poëzie) Smooky (dans), Gita Jagessar (fotografie), Nemesis, J. Sparx en Dj Skilla (muziek). Het is de bedoeling dat de jongeren die niet op vakantie gaan iets om de handen hebben. Na elke zomervakantie vertellen kinderen en jongeren op school en in de buurt over hoe leuk het wel niet was in Spanje, op de camping en het mooie zomerweer hier ver vandaan. De thuisblijvers hebben vaak niet veel spannends te melden. Vandaar dat wij hen dit jaar ook een mooie en gezellige zomervakantie willen bezorgen.

Als afsluiting zouden we in eerste instantie een blockparty organiseren. Doordat er veel interesse is voor een buurtfeest en soortgelijke initiatieven ingediend zijn, bundelen we de krachten. We zullen gezamenlijk een groot festival organiseren om de zomer af te sluiten. Stichting SRM verzorgt de line-up met verschillende artiesten en optredens voor het festival. De jongeren die hebben deelgenomen aan de workshops zullen deze dag hun kunsten vertonen in de vorm van onder  meer optredens en een tentoonstelling.
Stichting Soul Rebel Movement wil de volgende instanties bedanken voor het mogelijk maken van dit project: Huurdersvereniging Amsterdam, Amsterdams Steunpunt Wonen en Wijksteunpunt Wonen Zuidoost.

Leave a comment