Skip links

UITNODIGING: Eindpresentatie Zomerworkshops Zuidoost 2013

Eindpresentatie Zomerworkshops Zuidoost 2013

Beste familie, vrienden en relaties,

Aanstaande zaterdag, 14 september, vindt de Eindpresentatie van ‘Zomerworkshops Zuidoost 2013’ plaats. Met verschillende workshops heeft een veertigtal jongeren hun zomervakantie een leuke invulling kunnen geven. Dit jaarlijkse evenement wordt georganiseerd door Stichting Soul Rebel Movement en partners. De eindpresentatie dit jaar is onderdeel van Bewonersdag Zuidoost 2013. Vanaf 13.00u bent u welkom op het Anton de Komplein, voor het stadsdeelkantoor, om de eindpresentatie mee te maken met familie, vrienden en bewoners van Zuidoost.

Voor jongeren die niet op vakantie kunnen
Afgelopen zomer hebben jongeren in Amsterdam Zuidoost weer volop kunnen genieten van hun zomervakantie. Stichting Soul Rebel Movement en partners (Stadsdeel Zuidoost, Kinderfonds Dappere Dodo’s en Stichting Bijlmer Style) hebben daar, door het organiseren van de ‘Zomerworkshops Zuidoost’ een groot aandeel in gehad. De workshops bestonden uit muziek, dans, fotografie en poëzie en dragen bij aan de talentontwikkeling en creativiteit van de jongeren. De zomerworkshops worden jaarlijks in de zomermaanden juli en augustus georganiseerd en zijn bedoeld voor de thuisblijvers: jongeren die om wat voor reden dan ook niet op vakantie gaan.
De eindpresentatie bestaat uit twee onderdelen; een foto-expositie en muziekoptredens. Het programma ziet als volg uit:

13:00 – 16:00 Bezichtiging Workshop Fotografie
(Expositie van de foto’s die door de kinderen zelf gemaakt zijn)
15:30 – 18:00 Presentatie Workshop Muziek & Dans
(Met optredens van Gerayno, Team Swag, Jong V.P. & SOndy. Afsluitende act Gikkels)

Alvast veel dank voor uw moeite en wij verheugen ons op uw komst!

Hartelijke groet,
Stichting Soul Rebel Movement

Leave a comment