Skip links

Stichting Soul Rebel Movement is genomineerd voor ‘Zuidoost Believers Award’.

Stichting Soul Rebel Movement is genomineerd voor ‘Zuidoost Believers Award’.

Ons harde werken van de afgelopen jaren is niet onopgemerkt gebleven. We zijn samen met vier andere organisaties genomineerd voor een heel bijzondere award, namelijk de ‘Zuidoost Believers Award’. Zaterdag 14 september om 10.30u wordt in de Raadszaal van het Stadsdeelkantoor op het Anton de Komplein de award uitgereikt aan de meest bijzondere bewonersorganisatie. Alle genomineerden geven een presentatie van hun stichting/organisatie en het publiek bepaalt door te stemmen de winnaar. Wij wensen alle genomineerden veel geluk, maar we hopen natuurlijk dat wij met de prijs naar huis gaan. Je kunt ons erg helpen door voor ons te komen juichen!

Leave a comment