Skip links

Uitnodiging: Eindpresentatie Naschoolse activiteit 1st Class – Live Your Dream!

Eindpresentatie Naschoolse activiteit 1st Class – Live Your Dream!

Aanstaande vrijdag 27 juni, van 18:30 tot 21:00 vindt plaats de eindpresentatie van onze naschoolse activiteit 1st CLASS bij Podium ZO! De leerlingen van Bindelmeer College hebben afgelopen schooljaar behalve aan hun schoolwerk ook aan hun talenten gewerkt en het resultaat mag er zijn.

Behalve de presentaties, optredens van I am Aisha, Kno’Ledge Cesare en Sepa en lekkere hapjes zullen de leerlingen een nieuw filmpje lanceren. Het filmpje genaamd `ZO Positief’ is bedoelt als een tegenreactie op de voortdurende negatieve beeld van Amsterdam Zuidoost. Deze leerlingen wonen in Zuidoost en erkennen dat sommige dingen beter kunnen, maar kunnen zich niet in de golf van kritiek vinden. Het filmpje wordt na de lancering online geplaatst.

‘1st CLASS: Live Your Dream!’, is een naschoolse activiteit voor middelbare scholieren. De 1st CLASS activiteiten zijn bedoeld om leerlingen zich te laten ontplooien en hun hobby/droom een serieuze kans te geven. Leerlingen met affiniteit voor street-dance, Hip-Hop muziek en alles er omheen kunnen tijdens deze workshop met hun talenten de slag. De leerlingen gaan hun eigen rap/zang teksten schrijven en/of choreo’s maken. Deze raps en choreo’s worden onder professionele begeleiding gerepeteerd en beoefend. Na beide workshops zullen de rappers en dansers gezamenlijk een eindpresentatie houden om hun 1st CLASS activiteiten te laten zien.

Om de talentontwikkeling een extra impuls te geven wordt er ook stil gestaan bij zelfkennis en diverse maatschappelijke kwesties. Hoe meer jongeren bewust zijn van hunzelf en de wereld om hun heen, hoe meer ze kunnen groeien richting hun droom.

Kort info
Datum:         27 juni 2014
Tijd:              18.30 – 21.00
Locatie:  Podium ZO! Frissenstein 78, 1102 AP Amsterdam

Organisatie: Stichting Soul Rebel Movement, Bindelmeer College, stichting SES, Stadsdeel  Zuidoost, Loud Academy, POZO en Podium ZO.

Leave a comment