Skip links

Inschrijven voor Zomer Workshops Zuidoost 2016

Zomer Workshops Zuidoost 2016

Van maandag 25 juli tot en met dinsdag 23 augustus 2016 worden er workshops georganiseerd voor jongeren van 10 t/m 23 jaar, die thuisblijven tijdens de zomervakantie. Het doel is dat de jongeren tijdens de zomervakantie wekelijks workshops volgen en zo een positieve herinnering overhouden aan de zomervakantie. De workshops zijn een effectieve manier om de jongeren hun talenten te laten ontplooien en nieuwe ervaringen te laten opdoen.

Workshops
De verschillende workshops zijn: dans, fotografie en muziek. De workshops worden gegeven door ervaren mensen uit het vak. Voor kinderen tot en met 12 jaar hebben wij de workshop kunst, met elke week op dinsdag activiteiten. Na inschrijving krijgen de deelnemers een rooster via de mail.

Eigen videoclip
Een geliefd onderdeel van de workshop muziek is het maken van een videoclip. Voor veel deelnemers is het een droom om ooit een eigen videoclip te hebben. Van alle muziekopnamen die tijdens de workshops gemaakt worden, kiezen wij het beste lied uit. Daarbij maken we samen met de jonge artiest een professionele videoclip.

Eindpresentatie Bijlmer Parktheater
Als afsluiting wordt het resultaat van de workshops gepresenteerd in het Bijlmer Parktheater. De eindpresentatie bestaat uit twee onderdelen; een foto-expositie en muziekoptredens van de workshops en bekende artiesten.

Kosten + Aanmelding
De workshops zijn helemaal gratis.
Aanmelden kan via de mail. Stuur ons een email naar info@soulrebel.5ihpdchk8j-eqg35wmn23xn.p.temp-site.link met de volgende gegevens: naam, leeftijd, telefoonnummer en soort workshop.

Meer informatie
Stichting Soul Rebel Movement organiseert de Zomerworkshops Zuidoost samen met het Stadsdeel Zuidoost. Deze jaarlijkse zomeractiviteiten voor jongeren van 10 tot en met 15 jaar en 16 tot en met 23 jaar worden gehouden in de H-Buurt, Heesterveld 75, Amsterdam Zuidoost.

Vooraf meer weten over de workshops? Stuur ons een email naar info@soulrebel.5ihpdchk8j-eqg35wmn23xn.p.temp-site.link.

Leave a comment